Kosteloos kennismaken

Wat ikzelf heel prettig vindt is persoonlijk kennismaken en tijdens het vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek komen jij en ik er snel genoeg achter dat de klik aanwezig is. 

Regressie- Hypnotherapie sessies  zijn € 150,00 per sessie

Hypnotherapie sessies kinderen zijn € 95,00 per sessie

Virtuele maagband 5 sessies plus nazorg € 595,00 plus voedingsadvies

Relatie therapie sessies € 150,00 per sessie

Coach sessies € 150,00 per sessie, daaronder vallen ook de natuur-en wandelcoachsessies – kunstzinnig dynamisch coachen – mindfulness – systemisch coachen.

Complete coachtrajecten van gemiddeld 6 tot 8 sessies: zoals persoon – lijk leiderschap – business coaching – outplacement – wandel en natuur coaching – loopbaanbegeleiding – persoonlijke coaching ontvang je nadat duidelijk is wat je graag wilt veranderen een offerte plus een coachovereenkomst en beschrijving van de interventies die ingezet kunnen worden tijdens het afgesproken coachtraject.

Alle tarieven zijn incl. 21% btw  

De gemiddelde tijd van zowel de coaching – relatietherapie als de regressie – hypnotherapie sessies zijn 1,5 à 2 uren, soms 3 uren. 

Mijn praktijk is gevestigd aan de: Stationsstraat 60 6711 PT EDE

Mocht het zijn dat je door omstandigheden niet naar EDE kan komen dan kan ik naar jou reizen, ik bereken dan de kilometers die ik reis € 0,19 per km.

Natuur- wandel coaching kan op de door jou uitgekozen plaatsen ingezet worden. Zelf heb ik een brede kennis van natuurgebieden in de provincies Gelderland – Utrecht.    

Tot ziens 

hart groet Mieke Welling