Good Bye Overgewicht

“Afvallen zonder dieet door de kracht van jouw onbewuste”

Good Bye Overgewicht Programma: het plaatsen van de Virtuele Maagband is een geweldig programma en effectief hulpmiddel om op een zeer verantwoorde professionele wijze jouw overgewicht te verminderen.

Wat zijn de voordelen van een Virtuele Maagband?

geen narcose – geen littekens – geen herstel periode – geen risico’s – geen dieet – 100% veilig – geen complicaties. De virtuele maagband is in tegenstelling tot de operatief ingebrachte maagband een aangename ervaring zonder risico’s. De virtuele maagband is kosteneffectief, de wachtlijsten zijn kort, je kunt vrijwel meteen beginnen je lichaam te helen en je leven in vele opzichten te veranderen! Ben je een emotie – eter, zwaarlijvig of wil je je gewoon gezond voelen? Ja, je wilt eindelijk eens je ideale gewicht bereiken zonder erbij na te hoeven denken?

Dan is de virtuele maagband een cadeau voor jezelf!

Het Good Bye Overgewicht Programma bestaat uit:

Het intakegesprek, 5 hypnose sessies, plus ’n voedingsadvies. Je ontvangt na de eerste sessie, onderhoudsvoorwaarden die tot doel hebben dat je deze leefregels opvolgt tijdens het Good Bye Overgewicht Programma. Het is belangrijk dat je de intentie hebt het commitment met jezelf aan te gaan. Jij wilt graag gewicht verminderen! Jij kan gewicht verminderen! Wees je daarom bewust dat je door het volgen van het programma jij, jouw levensgeluk en gezondheid verhoogt.

Waarom Hypnotherapie & gewichtsvermindering?

Hypnose is een natuurlijk verschijnsel dat verwant is aan nachtelijk dromen, wat tijdens je REM – Slaap gebeurt. Hypnotherapie is een therapie die op een dieper bewustzijn doorwerkt dan andere therapie├źn en is daarom duurzaam en succesvol. Dit komt vooral doordat er wordt gewerkt met trance. Trance is een toestand van diepe ontspanning waarin je met doelgerichte aandacht – in contact met het onbewuste – verbindingen legt tussen gevoelens in het heden en de gebeurtenissen uit het verleden. Hierdoor kun je alsnog verwerken wat nodig is. Door- en met Hypnotherapie worden ingesleten patronen opgelost. Zo ook eet-en leefgewoontes!  

Tijdens het volgen van het Good Bye Overgewicht Programma kan en mag je alles blijven eten. Toch is het prettig voor jou dat je ontdekt wat gezonde voeding is. Daarom werk ik samen met Jeanette Matser, Voedingsdeskundige. Na de eerste sessie maak je een afspraak met Jeanette Matser, zij geeft je voorlichting en advies over wat specifiek voor jou gezonde voeding is.  www.goed-gevoed.nl

Intentie

Jouw intentie is mijn intentie: Ik werk vanuit een duidelijke, professionele visie en cli├źntgerichte doelstelling, waarbij ik naast de sessie t.b.v. het plaatsen van de virtuele maagband een extra sessie wijd aan de bron.

Het probleem van overgewicht pak ik samen met jou bij de wortel aan!

Good Bye Overgewicht, het plaatsen van de Virtuele Maagband is een interactief programma. Ik heb de overtuiging dat dit programma dat ik samen met jou ga inzetten succesvol is. Jij bent in staat door het volgen van dit effectieve Good Bye Overgewicht programma je gevoelens, gedachten over jezelf plus je eetgedrag te veranderen. Met als resultaat dat jij jezelf ervaart als een persoon die geniet van het leven en zichzelf lief heeft! 

 

Gun jij jezelf dit mooie cadeau? 

Of heb je behoefte aan meer informatie? Dan ben je van harte welkom voor een persoonlijk informatiegesprek. 

Hartelijk gegroet Mieke Welling  Hypnotherapeut